09
Μαρ

Στην πρώτη δια ζώσης εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στο Φιλίππειο με θέμα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπροστά στις νέες προκλήσεις» με την βουλευτή Πιερίας, Μπέττυ Σκούφα.

Τα αλλεπάλληλα σκάνδαλα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, η προφανής της ανικανότητα στην διαχείριση της πανδημίας και της οικονομικής κρίσης, η επίθεση στα αυτονόητα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών, η αφέλεια με την οποία αντιμετωπίζει κρίσιμα ζητήματα όπως η στάση της χώρας απέναντι στον πόλεμο στην Ουκρανία και τόσα ακόμα είναι που κάνουν την απομάκρυνσή της αναγκαία και επείγουσα.

✔️ Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα κερδίσει τις εκλογές με πρόεδρο τον Αλέξη Τσίπρα και με αυτόν ως πρωθυπουργό θα γίνει εφικτός ο σχηματισμός μιας πλατιάς δημοκρατικής διακυβέρνησης από τον πρώτο κιόλας γύρο. Έχουμε χρέος και θα το κάνουμε, στην επόμενη θητεία μας να ξανακυβερνήσουμε υπέρ των πολλών, με πρώτες προτεραιότητες:

📌 Να σπάσουμε τη διαπλοκή και τα καρτέλ της ενέργειας και των καυσίμων.

📌 Να αποκαταστήσουμε τις αδικίες και να αντιμετωπίσουμε ουσιαστικά την ακρίβεια.

📌 Να ενισχύσουμε τη Δημόσια Υγεία, την Δημόσια Παιδεία και να δώσουμε στους εργαζόμενους αξιοπρέπεια και προοπτική.Το ολοκληρωμένο και άκρως επεξεργασμένο μας σχέδιο είναι η απόδειξη του πως εμείς εννοούμε την διακυβέρνηση της χώρας υπέρ των πολιτών και υπέρ του δημοσίου συμφέροντος.

Βρείτε μας στα social media