10
Σεπ
Δείτε ολόκληρο το βίντεο εδώ: https://fb.watch/8qyQplnILi/

Μιλήσαμε:

  • Για τη ΔΕΘ που έρχεται και τις πραγματικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα στη χώρα
    • Η ΔΕΘ θα εξελιχθεί σε ένα show μεγαλομανών παραισθήσεων Μητσοτάκη. Έχει εξαγγείλει μέχρι τώρα τέσσερις φορές το τέλος της πανδημίας, έχει εξαγγείλει τρεις φορές τείχος ανοσίας, έχει εξαγγείλει 4 φορές την μείωση της φορολογίας, έχει εξαγγείλει μεγάλες μεταρρυθμίσεις και δυστυχώς όλα αυτά συμβαίνουν μόνο στο μυαλό του.
  • Εγώ βλέπω όπως όλοι οι Έλληνες μια κοινωνία η οποία πένεται, βλέπω τις τιμές στα super market να ανεβαίνουν καθημερινά, βλέπω τις τιμές του ρεύματος και της βενζίνης να εκτινάσσονται, βλέπω μια ανεξέλεγκτη πανδημία, στην οποία με πρόσχημα την υποχρεωτικότητα διαλύει την δημόσια υγεία και ιδιωτικοποεί το ΕΣΥ, είδα την Ελλάδα να καίγεται αβοήθητη. Βλέπω 40.000 παιδιά να στέλνονται υποχρεωτικά στην πληρωμένη ιδιωτική εκπαίδευση. Ζήσαμε στιγμές ακραίας αστυνομικής βίας, επί του αλήστου μνήμης κυρίου Χρυσοχοϊδη.
  • Ακούω από τα κανάλια για ρυθμούς ανάπτυξης, την ώρα που η χώρα βυθίζεται στους αρνητικούς ρυθμούς ανάπτυξης.
    • Και οι μόνοι ωφελημένοι είναι ένας κλειστός κύκλος, ήδη πλούσιων επιχειρηματιών, καναλαρχών και άλλων πλούσιων φίλων του κυρίου Μητσοτάκη, οι οποίοι γίνονται διαρκώς πλουσιότεροι και ο κόσμος της εργασίας διαρκώς φτωχότερος.
  • Για τις ανατιμήσεις που έρχονται:
    • Έχουμε το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη. Έχουμε το ακριβότερο ίντερνετ. Έχουμε την δεύτερη ακριβότερη βενζίνη στην Ευρώπη και ακολουθεί αύξηση 50% στα τιμολόγια του ρεύματος μέσα στον Σεπτέμβρη.Η κυβέρνηση της ΝΔ παραμένει επί τέσσερις μήνες θεατής των εξελίξεων και το σημαντικότερο, ενώ ως όφειλε, έπρεπε να μελετά, να σχεδιάζει και να προλαμβάνει τέτοιες καταστάσεις, που είναι και η ουσία της πολιτικής, δεν έχει πράξει τίποτε. Έρχεται ένας από τους δυσκολότερους χειμώνες για τα λαϊκά στρώμματα. Και δεν τολμώ καν να φανταστώ πως θα κρατηθεί η κοινωνία όρθια υπό αυτές τις συνθήκες. Εδώ δεν μιλάμε για το καλάθι της νοικοκυράς. Μιλάμε για το πηγάδι της απελπισίας. Ελπίζω με τον κύριο Μητσοτάκη στο τιμόνι, να μην εξελιχθεί σε έναν σύγχρονο Καιάδα για εκατομμύρια ελληνικά νοικοκυριά.
  • Για τους εμβολιασμούς και την πορεία της πανδημίας:
    • Ο εμβολιασμός δεν είναι άλλοθι για να μην πάρει η Πολιτεία τα υπόλοιπα μέτρα που χρειάζονται. Πολύ περισσότερο δεν είναι άλλοθι να δαιμονοποιείται το 45% των Ελλήνων που παραμένουν ανεμβολίαστοι και να τους βρίζεις, να τους απαξιώνεις και να τους απειλείς, αλλά και στην περίπτωση των υγειονομικών να τους αφήνεις και άνεργους. Αυτό έχει αντίθετα αποτελέσματα. Έχουμε 14.050 θανάτους. Μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη θα πιάσουμε σε θανάτους την εμβληματική Σουηδία. Δηλαδή το παράδειγμα προς αποφυγήν, που δεν είχε ούτε μια μέρα lockdown. Η πραγματικότητα είναι ότι είμαστε ήδη χειρότερα από την Σουηδία επειδή πρώτον έχουμε μεγαλύτερο αριθμό νέων ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους και δεύτερον η Σουηδία δεν είχε παράπλευρες απώλειες, εξαιτίας της «κοβιντοποίησης» του συστήματος (εμφράγματα, εγκεφαλικά, καρκίνους κλπ) επειδή τα νοσοκομεία ήταν απλησίαστα.
    • Την Δευτέρα ανοίγουν τα σχολεία. Σε αντίθεση με αυτό που λέει ο Καβάφης, είμαστε «Ανέτοιμοι από καιρό και θαρραλέοι». Πρώτον πέρυσι που είχαμε τέτοιον καιρό 200 νεκρούς τα μέτρα ήταν πολύ πιο αυστηρά για τα σχολεία. Πέρυσι με ένα κρούσμα έκλεινε αρχικά τουλάχιστον ολόκληρο το σχολείο, μετά η τάξη ή το τμήμα. Φέτος για να κλείσουν σχολεία θα πρέπει να υπάρχουν 50% συν ένα κρούσμα για να κλείσει η τάξη. Το δεύτερο πολύ σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει καμία ανίχνευση. Με δύο self test (τα self test είναι μηδενικής αξιοπιστίας).

Βρείτε μας στα social media