01
Δεκ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξαναφέρνει στην ζωή μας τις πρακτικές του «διότι δεν συνεμορφώθην»

Ο κ. Μητσοτάκης από το 2019 έχει κατορθώσει να αποδημήσει το σύνολο της οικονομικής και κοινωνικής ζωής της χώρας.Με κάθε του νόμο και με κάθε του απόφαση, αφού φρόντισε να χειραγωγήσει όλα τα μέσα ενημέρωσης και κάθε ανεξάρτητη αρχή, αποδεικνύει ότι το μόνο του σχέδιο είναι η μετατροπή της Ελλάδας σε ένα απέραντο γκέτο «υπηκόων» χωρίς δικαιώματα.

Παρά τα όσα έχει διαπράξει φαίνεται ότι ο ιστορικός του μέλλοντος θα ασχοληθεί με το μεγαλύτερο από τα πολιτικά του εγκλήματα που είναι η διαχείριση της πανδημίας και η εργαλειοποίησή της για να καθυποτάξει τον ελληνικό λαό.Η Ελλάδα είναι η χώρα με τους περισσότερους θανάτους ανά εκατομμύριο πολιτών σε όλο τον προηγμένο κόσμο.Η Ελλάδα είναι η χώρα με το πιο διαλυμένο σύστημα υγείας στον προηγμένο κόσμο.

Η Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη είναι η χώρα στην οποία με κυνισμό καταπατώνται καθημερινά τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών.Η τελευταία του απόφαση να στοχοποιήσει τους πιο αδύναμους και ευάλωτους πολίτες, καθιστώντας την άρνηση εμβολιασμού οικονομικό αδίκημα τον κάνει τον πρώτο πρωθυπουργό δυτικής Δημοκρατίας που φέρεται με τόσο ρατσιστικό, ταξικό και αποκρουστικό τρόπο στους μη έχοντες .Η επιβολή προστίμου 100 ευρώ το μήνα οριζόντια σε όλους τους πολίτες άνω των 60 ετών , αφήνει ανέγγιχτους τους έχοντες και εξαθλιώνει τους μη έχοντες.

Ο πρωθυπουργός που μας έχει κάνει να αναρωτιόμαστε καθημερινά «αν έχει τέλος ο κατήφορος» εφαρμόζει πολιτικές υγειονομικού απαρτχάιντ.

Φοβάμαι ότι αυτό δεν είναι το τελευταίο από τα περασμένα, αλλά το πρώτο από πολλά νέα μέτρα διχασμού και ρατσιστικού διαχωρισμού των Ελλήνων.Τούτες τις ώρες έχουμε χρέος, ως κοινωνία, καθεμιά και καθένας από την θέση που βρισκόμαστε να αντισταθούμε και να μείνουμε ενωμένοι, έχοντας, πια, ξεκάθαρο το ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός μας. Και αυτός έχει ονοματεπώνυμο· Κυριάκος Μητσοτάκης.

Βρείτε μας στα social media