10
Απρ

Ο πολιτισμός πρέπει να είναι αναπόσπαστο στοιχείο όλων των υγιών και λειτουργικών κοινοτήτων. Εδώ, στην Πέλλα, έχουμε την τύχη να ζούμε ανάμεσα σε ανθρώπους που σέβονται και τιμούν την μεγάλη μας πολιτιστική παράδοση, ανάμεσα σε ανθρώπους οι οποίοι παρά τα εμπόδια, πάντα χρήσιμοι και ενεργοί, λειτουργούν ευεργετικά για την ανάδειξη των στοιχείων εκείνων που δίνουν αξία στη δική μας κοινότητα.Ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους είναι και οι άνθρωποι του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών. Οι καθηγητές και οι μαθητές του.

Η βραδιά αυτή, αφιερωμένη στον μεγάλο μας συνθέτη, στον μεγάλο Έλληνα Μίκη Θεοδωράκη, ήταν πολύ σημαντική και συγκινητική για όλους και όλες μας.Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους συντελεστές.Εύχομαι και ελπίζω να ευοδωθεί η προσπάθεια και το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών να αποκτήσει επιτέλους το «σπίτι» που του αξίζει.

Ένα νέο, σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κτίριο.Το πολύτιμο έργο του Μουσικού Σχολείου είναι τιμή για τον τόπο μας, μας γεμίζει με υπερηφάνεια και αποτελεί σπουδαία παρακαταθήκη για όλους μας.

Βρείτε μας στα social media

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.