09
Μαρ

Στην πρώτη δια ζώσης εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στο Φιλίππειο με θέμα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπροστά στις νέες προκλήσεις» με την βουλευτή Πιερίας, Μπέττυ Σκούφα.

Τα αλλεπάλληλα σκάνδαλα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, η προφανής της ανικανότητα στην διαχείριση της πανδημίας και της οικονομικής κρίσης, η επίθεση στα αυτονόητα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών, η αφέλεια με την οποία αντιμετωπίζει κρίσιμα ζητήματα όπως η στάση της χώρας απέναντι στον πόλεμο στην Ουκρανία και τόσα ακόμα είναι που κάνουν την απομάκρυνσή της αναγκαία και επείγουσα.

✔️ Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα κερδίσει τις εκλογές με πρόεδρο τον Αλέξη Τσίπρα και με αυτόν ως πρωθυπουργό θα γίνει εφικτός ο σχηματισμός μιας πλατιάς δημοκρατικής διακυβέρνησης από τον πρώτο κιόλας γύρο. Έχουμε χρέος και θα το κάνουμε, στην επόμενη θητεία μας να ξανακυβερνήσουμε υπέρ των πολλών, με πρώτες προτεραιότητες:

📌 Να σπάσουμε τη διαπλοκή και τα καρτέλ της ενέργειας και των καυσίμων.

📌 Να αποκαταστήσουμε τις αδικίες και να αντιμετωπίσουμε ουσιαστικά την ακρίβεια.

📌 Να ενισχύσουμε τη Δημόσια Υγεία, την Δημόσια Παιδεία και να δώσουμε στους εργαζόμενους αξιοπρέπεια και προοπτική.Το ολοκληρωμένο και άκρως επεξεργασμένο μας σχέδιο είναι η απόδειξη του πως εμείς εννοούμε την διακυβέρνηση της χώρας υπέρ των πολιτών και υπέρ του δημοσίου συμφέροντος.

Βρείτε μας στα social media

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.