12
Απρ

Σήμερα Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου πραγματοποίησα συναντηση με τον Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ, επισκέψεις στα Γεύματα Αγάπης Έδεσσας, Γιαννιτσών και Σκύδρας, στο Γηροκομείο Έδεσσας και στο ορφανοτροφείο Γιαννιτσών.

Αρχικά επισκέφτηκα τον Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ, υπό την καθοδήγηση του οποίου διενεργείται όλο το φιλανθρωπικό εργο της Μητρόπολης και τα γεύματα αγάπης, με τον οποίο αντάλλαξα ευχές και ενημερώθηκα για το βαρύ πρόγραμμα της Μητρόπολης αυτές τις άγιες μέρες του Πάσχα.

Έπειτα, πραγματοποίησα την καθιερωμένη μου επίσκεψη στις εθελόντριες που ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια ετοιμάζουν καθημερινά με αξιοθαύμαστη προσήλωση και θέληση για

προσφορά τα Γεύματα Αγάπης στην Μητρόπολη της Έδεσσας, με τις οποίες αντάλλαξα ευχές.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκα για ευχές τις εθελόντριες των Γευμάτων Αγάπης που εργάζονται καθημερινά στον Ιερό Ναό

Αγίου Στεφάνου Σκύδρας τις οποίες επαίνεσα για το θαυμάσιο έργο τους, που συνιστά ανιδιοτελή προσφορά προς τον άνθρωπο.

Τέλος αντάλλαξα ευχές με τις ακούραστες εθελόντριες που, υπό την καθοδήγηση του Αρχιερατικού Επισκόπου Γιαννιτσών π.

Ιωάννη Σπυρίδη, ετοιμάζουν εδώ και 15 περίπου χρόνια καθημερινά εκατοντάδες Γεύματα Αγάπης στον Επιούσιο Άρτο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών κάνοντας πράξη την αγάπη για τον συνάνθρωπο.

Επισκέφθηκα, ακόμα, το Γηροκομείο Έδεσσας και το ορφανοτροφείο Γιαννιτσών, όπου αντάλλαξα ευχές και δώρα με τους τροφίμους και τα παιδιά.

Βρείτε μας στα social media