21
Απρ

Σήμερα Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου πραγματοποίησα επισκέψεις στα Γεύματα Αγάπης Έδεσσας, Γιαννιτσών και Σκύδρας, στο Γηροκομείο Έδεσσας και στο Ορφανοτροφείο Γιαννιτσών.

Αρχικά, πραγματοποίησα την καθιερωμένη μου επίσκεψη στις εθελόντριες που ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια ετοιμάζουν καθημερινά με αξιοθαύμαστη προσήλωση και θέληση γιαπροσφορά τα Γεύματα Αγάπης στην Μητρόπολη της Έδεσσας, με τις οποίες αντάλλαξα ευχές.

Έπειτα, επισκέφθηκα για ευχές τις εθελόντριες των Γευμάτων Αγάπης που εργάζονται καθημερινά στον Ιερό ΝαόΑγίου Στεφάνου Σκύδρας τις οποίες επαίνεσα για το θαυμάσιο έργο τους, που συνιστά ανιδιοτελή προσφορά προς τον άνθρωπο.

Τέλος αντάλλαξα ευχές με τις ακούραστες εθελόντριες που, υπό την καθοδήγηση του Αρχιερατικού Επισκόπου Γιαννιτσών π.Ιωάννη Σπυρίδη, ετοιμάζουν εδώ και 15 περίπου χρόνια καθημερινά εκατοντάδες Γεύματα Αγάπης στον Επιούσιο Άρτο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών κάνοντας πράξη την αγάπη για τον συνάνθρωπο.Επισκέφθηκα, ακόμα, το Γηροκομείο Έδεσσας και το Ορφανοτροφείο Γιαννιτσών όπου αντάλλαξα ευχές με τα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτό.

Βρείτε μας στα social media

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.